"За півроку до фіналу я дізнався, що матч буде проходити у Дніпрі. Для мене – це не просто місто. Прожив там більшу частину свого життя як футболіст, як головний тренер, як помічник Кучеревського. Про себе подумав: "Раптом ми в Дніпрі й зустрінемось", хоч до фіналу тоді було дуже далеко. Тим паче на шляху до нього ми обіграли такі команди, як Металург Донецьк, який тоді був дуже сильний, Металіст Ярославського, який в розквіті був. Пройшли дуже складний шлях і були готові до того, що вдасться створити диво. І диво сталось.

Багато років у Дніпрі нам допомагав мер міста Куліченко Іван Іванович. Ми з ним дружимо з початку 90-х до сьогодні. Він був присутній на тій грі в ролі глядача. Але були на матчі й представники Донецька, у віп-ложі сидів Янукович. Він поставив запитання собі та людям, які біля нього були: "Чому у Дніпропетровську вболівають за Ворсклу, а не за Шахтар?" А Куліченко йому відповів: "Так там працює Павлов Коля, наш колишній гравець, капітан команди, головний тренер Дніпра. Сергій Дірявка, його помічник, був у Дніпрі капітаном команди в 90-х та тренером свого часу".

Перед матчем ми не були особливо впевнені у своїх силах. Якби хтось сказав, що ми виграємо – та ви що. Такого бути не може! Але знаю, що багато людей вірили у Ворсклу на той час. Ми чудово грали на виїзді, за чотири роки ми стали міцним середняком, перемагали Шахтар та Динамо в чемпіонаті. Зберігалась у нас надія, що вони нас недооцінять, особливо після того, як виграли Кубок УЄФА. Минуло лише десять днів, вони у славі купались", – цитує Павлова Tribuna.com.