УПЛ, 28-й тур

Олександрія – СК Дніпро-1 – 1:0

Голи: Шостак, 18

Обидві команди останнім часом мали невтішні результати. Щоправда, дніпряни після погроз Максимова покинути команду зуміли здолати Кривбас. У цьому ж поєдинку "спортклубівці" зазнали поразки, а Олександрія перервала безвиграшну серію.

Перший тайм однозначно за Олександрією. Господарі поля активно пресингували суперників і вже на 19-й хвилині м'яч опинився в сітці воріт. Втім, зарахували гол аж на 25-й хвилині. Гол записали на Шостака, а на Безерру. Згодом дніпряни ледь врятувалися від другого м'яча. Вже в компенсований час пройшла ледь не перша повноцінна атака підопічних Максимова, але без успіху.

СК Дніпро-1 дещо активізувався, але серйозної небезпеки не створював. Загалом, досить вдало Олександрія відводила суперників від своїх воріт. Фінального штурму від "спортклубівців" так і не дочекалися, тож мінімальну перемогу втримали підопічні Ротаня.

У підсумку СК Дніпро-1 опинився на 4-му місці УПЛ, маючи в активі 48 балів. Олександрія з 30-ма очками на 9-й сходинці. Зауважимо, що напередодні Шахтар гарантував собі чемпіонство, здобув перемогу у класичному з Динамо.