Чемпіонат України U-19. 28-й тур

Шахтар U-19 – Динамо U-19 – 1:2

Голи: Огарков, 62 – Маткевич, 45, Балаба, 57

Попри ранок робочого дня на трибунах в Щасливому зібралось безліч вболівальників, які забезпечили шалену атмосферу – все як належить Класичному. Юні футболісти також наслідували своїх дорослих кумирів і на полі, влаштувавши ефектну зарубу, яка може зіграти важливу ролі у питанні чемпіонства.

"Гірники" впевненіше розпочали поєдинок і контролювали хід гри, створюючи непогані моменти. Втім всі зусилля змарнував гравець Динамо Андрій Маткевич, який хитрим ударом у ближній кут вивів свою команду вперед за лічені секунди до свистка на перерву. Подвоїти перевагу підопічні Костюка змогли вже на старті другого тайму – захисник Назар Балаба підключився до атаки і одним дотиком відправив м'яч точно під стійку. В'ячеслав Суркіс на радощах ледь не забився.

Донеччани одразу кинулись вперед, створивши чимало моментів біля воріт суперника. Забити вдалось лише один раз – Огарков головою спіймав воротаря на протиході і повернув інтригу. У підсумку кияни таки втримали перемогу і зробили значний крок до чемпіонства. За два тури до кінця юнаки Динамо випереджають Шахтар на 2 очки.