Нагадаємо, Томас Тухель має покинути мюнхенців по завершенні сезону. Однак наразі пошуки нового наставника відбуваються зі значними труднощами. "Пивоварам" уже відмовили Хабі Алонсо, Юліан Нагельсманн та Ральф Рангнік. Також заперечну відповідь журналістам дав Зінедін Зідан, якого тривалий час сватали у німецький гранд.

Тепер Sky Sports повідомляє, що Баварія контактувала з агентом Еріка тен Хага. Боси мюнхенського клубу хотіли з'ясувати, чи готовий нідерландський фахівець покинути Манчестер Юнайтед. Коуч відповів, що наразі зосереджений на завершенні сезону АПЛ. Також джерело додає, що в Баварії дуже поважають тен Хага, а його невдачі у Манчестері пов'язують з невдалою політикою керівництва клубу.

Раніше ширилися чутки, що очолити МЮ бажає Томас Тухель. До слова, німець ще може залишитися на чолі мюнхенців, якщо виграє Лігу чемпіонів. Зараз Баварія під керівництвом Тухеля долає півфінал найпрестижнішого єврокубка. Перший поєдинок з Реалом завершився нічиєю – 2:2. Матч-відповідь відбудеться у середу, 8 травня.