УПЛ. 27-й тур.

Оболонь – ЛНЗ – 1:0

Гол: Краснопір, 22.

ЛНЗ перед цією грою перебував на 7-му місці, тобто на тій позиції, коли можна спокійно догравати залишок сезону. На відміну від черкасців, у Оболоні останні чотири тури критичні. Головна мета – спробувати зачепитися за 12-те місце. Якщо не вийде – принаймні не впасти на останні два рядки в таблиці з прямим вильотом у Першу лігу.

Додатковою мотивацією для киян було й те, що головний конкурент на 12-й рядок – Олександрія вкотре втратила очки, цього разу з Рухом. Втім, навіть перемога над ЛНЗ не дозволяла Оболоні наздогнати команду Ротаня, а лиша наблизитися на відстань двох пунктів.

Тільки но арбітр дав стартовий свисток, як у Києві оголосили повітряну тривогу, тож команді й глядачі змушені були прямувати до укриття. Втім небезпека тривала недовго, тому затримка була невеликою.

Оболонь забила єдиний гол у середині першого тайму. Черненко навісив з кутового в центр штрафного майданчика, Краснопір виграв боротьбу у Бойко та завдав удару головою – м'яч влетів у кут воріт.

Перемога дозволила киянам набрати 25 очок, та трохи поліпшити справи. Але команда – все ще 13-та і їй загрожують перехідні матчі.