Нещодавно футболіст потрапив у гучний скандал, через який зіркова парочка розлучилася після двох років шлюбу та дев'яти років разом.

Причиною розриву стосунків стало те, що Кайл зраджував Кілнер з давньою коханкою – блогеркою Лорін Гудман. Останньою краплею для законної дружини футболіста стало те, що інфлюенсерка народила від зіркового гравця другу позашлюбну дитину.

Втім у квітні у футболіста та Енні народилась четверта спільна дитина. Поява малюка різко змінила їхні відносини і парочка поступово йде на примирення. Відомо, що Вокер повернувся у сімейний будинок вартістю 3,5 мільйона фунтів стерлінгів у графстві Чешир. Зазначимо, останні чотири місяці англієць жив окремо.

"Кайл тепер живе з Енні та дітьми, оскільки вони намагаються залишити свої труднощі позаду і повернути свій шлюб на правильний шлях. Їй потрібна велика допомога по дому та велика емоційна підтримка. Кайл дуже радий, що повернувся в сімейний дім, але між ними все ще дуже напружено", – повідомляє DailyMail, цитуючи слова неназваного джерела.

Також видання додає, що тепер зірковий представник Ман Сіті виконує більше домашніх справ, ніж раніше. Наприклад, возить дітей до школи та прибирає.

Додамо, що дружні стосунки з Вокером мав українець Олександр Зінченко, коли виступав за Манчестер Сіті.