Колишнього футболіста звинувачують у розриві стосунків найвідомішої пари Бразилії – співака Белу та моделі Playboy Граціани Барбози.

Відомо, що Адріано став коханцем дівчини та таємно зустрічався з нею за спиною Белу. Чутки про зраду Граціани дійшли до того, що парочка була змушена повідомити про закінчення стосунків, які тривали 16 років. Відомо, що екс-подружжя розлучилося 18 квітня, проживаючи окремо останні вісім місяців.

Адріано своєю чергою повністю спростував усі плітки та заявив, що інформація про його участь у любовному трикутнику – маячня. Він зізнався, що поважає Белу та ніколи не зустрічався з його колишньою дружиною.

До слова, Граціана Барбоза – одна з найвідоміших бразильських фітнес-моделей і танцівниць карнавалу. У 16 років вона зіштовхнулася із фінансовими труднощами, що змусило її працювати танцівницею, а наприкінці 2008-го почати модельну кар'єру.

"Імператор" Адріано закінчив кар'єру у 2013-му. Загалом провів понад сотню матчів за міланський Інтер та встиг пограти за низку інших клубів. За збірну Бразилії відіграв 51 матч, в яких забив 29 голів.