"Як помер?! А-я-я-й… Шкода такого чоловіка, хорошою людиною був. Молодий іще… Я аж заплакав. Передзвоніть через 5 хвилин.

Так ось… Я переконав Лобановського, щоб він взяв Фоменка, як центрального захисника. У нього все було – швидкість, відчуття позиції, підстраховка, передача. А високий, головою грає! Як людина – ніколи не сварився у мене. І з Лобановським все у нього було нормально. Нехай земля йому буде пухом. Жаль. Відходять наші хлопці… Мені теж уже скільки років. Тут треба думати про це.

Зовсім недавно дзвонив мені один журналіст. Я у нього запитав: "Слухай, а де Фоменко? Куди він подівся?" Сказав, що живе у селі Сумської області. А я у Києві, нікуди не їду, хоча маю у Карпатах дім і можна там закритися. Чекаю. Хочу дожити до того моменту, коли ми вже проженемо ту грязь, тих сволочів з України.

Лебедина пісня Фоменка у збірній України? Він сварився уже з хлопцями деякими. Це я знаю точно, бо тоді ми ще бачилися і розмовляли. Запитував у нього: "Що трапилося? Грали-грали, а потім почалося…" Відповідав мені: "Не ті хлопці, які були. Не дотримуються режиму". Він дуже любив дисципліну. Але коли сваришся з хлопцями, тоді все йде нанівець", – поділився Сабо в коментарі Футбол 24.

Нагадаємо, легендарний екс-тренер збірної України Михайло Фоменко помер на 76-му році життя після тривалої боротьби з раковою хворобою.