Наставник міг очолити "гірників" після звільнення Патріка ван Леувена, повідомляє ТаТоТаке. Однак вирішив залишитися в Олександрії через довіру від керівництва клубу.

"Пам’ятаєте, коли Пушіч ще не прийшов у Шахтар, але було вже приблизно зрозуміло, що ван Леувена не буде? Тоді якраз була міжнародна пауза. Був момент, коли, за моєю інформацією, дійсно відбувся контакт між Срною та Ротанем. Наскільки близький контакт? Запрошення на побачення з серйозними намірами.

Насправді з того, що я чув, це було майже-майже завуальоване запрошення. Принаймні, пробивалось підґрунтя під цим. Хочу сказати, що тоді, наскільки я розумію, Ротань все-таки відмовився через повагу до керівництва Олександрії, яке обрало його як тренера", – розповів ведучий ТаТоТаке Михайло Співаковський.

До слова, в цьому сезоні Олександрія під керівництвом Ротаня бореться за виживання – за чотири тури до фінішу її відставання від зони вильоту складає лише 4 очки. Натомість Шахтар очолює турнірну таблицю і є одним з фаворитів на чемпіонство. Окрім посади в клубному футболі, Руслан Ротань очолює олімпійську збірну України, з якою вже незабаром розпочне виступи на Іграх у Франції.