Як повідомляє прес-служба команди, серед відвіданих міст були Берлін, Дрезден, Гельзенкірхен та Кельн.

"За чотири дні в Німеччині ми побували на чотирьох різних аренах. Всі вони дуже різнопланові, як за місткістю, так і за іншими індивідуальними особливостями.

Ми визначили для себе пріоритетні арени: Rudolf-Harbig-Stadion в Дрездені, RheinEnergieStadion в Кельні, Veltins-Arena в Гельзенкірхені та Olympiastadion в Берліні. На цьому етапі було важливо особисто відвідати, проговорити певні нюанси та деталі з керівництвом стадіонів та представниками клубів, які проводять на них свої матчі.

Стадіони, на яких побувала наша делегація, вміщують від 25 000 до 75 000 глядачів. Деякі з арен цьогоріч будуть приймати ігри чемпіонату Європи, тому вони повністю укомплектовані і готові, а на деяких ще треба проводити певні роботи. Також арени відрізняються кількістю бізнес-місць та скайбоксів, що безумовно впливає на формування загального кошторису та остаточного вибору", – наводить слова віце-президента Кривбаса Артема Гагаріна офіційний сайт клубу.

Кривбас також розглядає варіант із проведенням матчів кваліфікації в іншій країні, географічно ближчій до України, що спростить логістичні навантаження.

Нагадаємо, після 25-ти турів команда Юрія Вернидуба йде у турнірній таблиці УПЛ третьою, набравши 51 очко.