Ла Ліга, 33-й тур

Реал Сосьєдад – Реал Мадрид – 0:1

Голи: Гюлер, 29

Карло Анчелотті вирішив провести ротацію перед важливим протистоянням з Баварією у півфіналі Ліги Чемпіонів та дозволив своїм лідерам перепочити – серед них знайшлось місце Андрію Луніну, який не зіграв у старті вперше за 16 поєдинків.

Відсутність зірок компенсували резервісти, які протягом сезону отримували мало часу. Головний героєм став 19-річний турецький вундеркінд Арда Гюлер. Півзахисник вийшов на поле вперше за 5 поєдинків та лише другий раз з'явився у стартовому складі мадридців, однак зумів вразити вболівальників грою. В екваторі першого тайму талановитий футболіст ідеально відкрився на дальній стійці, де його знайшов Карвахаль – забити майже у порожні ворота вдалось без проблем.

Загалом господарі виглядали значно краще зіркових суперників та мали безліч небезпечних нагод. Відзначитись заважали проблеми з реалізацією, а інколи рятував Кепа, який отримав шанс замінити Луніна. Проте у відповідь на гол Гюлера "біло-сині" блискавично забили у відповідь. Радість екс-гравця Реала Такефуси Кубо обірвав VAR, який знайшов фол у атаці.

У підсумку Сосьєдад так і не зміг розпечатати ворота суперника та обірвав свою успішну серію без поразок, яка тривала 5 поєдинків поспіль. Натомість "королівський клуб" продовжує впевнено лідирувати в Ла Лізі, крокуючи за черговим чемпіонством. Відрив від другої Барселони, в якої матч в запасі, складає 14 балів.