На чолі "гранатово-синіх" таки залишиться Хаві. Нагадаємо, кілька місяців тому 44-річний фахівець оголосив про намір покинути Барселону після завершення сезону. Але згодом передумав.

"Хаві дуже натхненний цим проектом. Він продовжує з ентузіазмом, тому що він "куле" і любить нас. Я завжди захищаю проект, і віра в цього тренера дасть нам свої плоди.

Деку також на сто відсотків на боці тренера. Поганий сезон – це ще як подивитися... Так, ми не виграли жодного титулу, але в мене залишився ентузіазм, який ми розбудили. Ми покращуємо гру команди, розвиваємо молодих гравців, як Кубарсі, Ламін, Фермін. Для мене це великий плюс, і це заслуга Хаві. Насамперед це проект, який він хоче розвивати і продовжувати. Він викований на основі молоді. Тренер пробудив ентузіазм з боку величезної соціальної маси, і це надає більшої сили.

Ми ніколи не шукали нового тренера, завжди сподівались, що Хаві залишиться. Трансфери? Ми працюємо, щоб вписатися у фінансові правила Ла Ліги. Я просто працюю і не збираюся нічого казати", – цитує слова віце-президента Барселони видання Marca.