Воротар поділився емоціями від ювілейного досягнення – провів 100 матчів у футболці "біло-синіх" в УПЛ. Також згадав найвизначніші поєдинки за цей час і оцінив шанси наздогнати за кількістю ігор Олександра Шовковського.

– Чи слідкували за своєю статистикою? Чи знали, що матч з Поліссям буде для вас 100-м у Прем’єр-лізі?

– Ні, не слідкував і не знав про 100-й матч. Але дивився, що через кілька поєдинків зіграю 150-й матч за Динамо в усіх турнірах. Якщо взяти до уваги час, за який я провів ці поєдинки, вважаю, що зіграв мало. Міг зіграти більше, але, на жаль, були травми та конкуренція. Знаю, щоб наздогнати Олександра Шовковського, мені потрібно зіграти ще дві кар’єри (посміхається). В цілому, приємно провести у Прем’єр-лізі 100 матчів. І ще багато попереду.

– Половину з цих матчів ви зіграли "на нуль", чи вас радує такий відсоток "сухих" поєдинків?

– Треба брати до уваги те, що я граю за Динамо, де зібрані найкращі футболісти країни, тому і такий відсоток "сухих" матчів. Краще дивитися, скільки я пропустив, мабуть, у цій графі потрібно щось покращувати (посміхається). Взагалі, звісно, дуже приємно грати "на нуль" та перемагати.

– Який матч за цей час вам запам’ятався найбільше? Який могли б виділити?

– Мабуть, я б виокремив два матчі – це дебютний поєдинок за Динамо та чемпіонський, коли ми перемогли Інгулець та достроково виграли чемпіонат.

– А який поєдинок вважаєте невдалим, і його хотілося б забути?

– Було таких пару поєдинків, які б хотілося взагалі стерти з пам’яті (посміхається).

– Яка ваша улюблена частина тренувань для воротарів?

– Я пожартую: моя улюблена частина, це коли тренери кажуть, що тренування закінчено (сміється). Зізнаюся, усі ми трохи ледачі, – йдеться в коментарі Бущана на офіційному сайті Динамо.