Кривбас мінімально здолав Шахтар (1:0). Єдиний м'яч оформила нападниця криворіжанок Тян. Поки більша частина команди гостей святкувала непросту перемогу, "гірнички" вирішили з'ясувати взаємини з півзахисницею суперниць Козішкурт.

Їй на підмогу кинулася захисниця Клімутіна та решта гравчинь Кривбаса. Зрештою, штовханина переросла в повноцінну бійку за участі всіх футболісток на полі. Особливо активними були воротарі команд Людмила Устинова (Шахтар) та Дар’я Келюшик (Кривбас). Дівчата влаштували рукопашний бій, а представниця "гірників" не соромилася бити суперниць головою. У підсумку її відтягли за ноги.

Зупинити хаос змогли лише завдяки втручання персоналу обох колективів, повідомляє РБК-Україна з посиланням на протокол поєдинку.

Коли пристрасті вляглися, арбітриня Козорог вилучила трьох футболісток. У складі Шахтаря на червоні картки "напрацювали" Старухіна та Устинова. У Кривбаса – голкіперка Келюшик.

Після 16-ти турів Кривбас посідає у жіночому чемпіонаті країни 2-е місце (38 очок), Шахтар – 6-е (22 бали). Лідирує полтавська Ворскла (41 очко).