"Я хотів би позмагатися з Мбаппе у своїй піковій формі, щоб побачити, наскільки він буде близьким до мене. Відчуваю, що одного дня йому потрібно буде просто пробігти 100 метрів і дати мені побачити час", — наводить слова восьмиразового олімпійського чемпіона з Ямайки talkSPORT.

Нагадаємо, нещодавно Мбаппе розігнався до швидкості, еквівалентній часу 10,9 секунд на дистанції 100 метрів. Це лише на 1,32 секунди більше, ніж рекордний показник Болта у 9,58 секунди на 100 метрів, який був встановлений у 2009 році.

Додамо, що Усейн Болт, якого вважають найшвидшою людиною у світі, встиг пограти за декілька футбольних команд. У лютому 2018 року він підписав професійний контракт із футбольним клубом із ПАР Мамелоді Сандаунз. У червні того ж року дебютував за норвезький Стрьомсгодсет, вийшовши на заміну в товариському матчі з молодіжною збірною Норвегії. А у серпні 2018 року приєднався до австралійської футбольної команди Сентрал Кост Марінерс, яку покинув у листопаді, так і не зумівши домовитися про зарплату.