До існуючої команди Кривбас-Ветеран, за яку виступають колишні гравці клубу на міських та всеукраїнських змаганнях, додається команда Легенди Кривбаса, яка зможе брати участь у виставкових матчах не лише в Україні, а й за кордоном, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Сподіваюсь, що створення команди стане прикладом для інших клубів та згодом ми зможемо організувати окремий чемпіонат, в якому УПЛ буде представлена своїми легендарними футболістами.

Вони зможуть знову грати у футбол, відчути ті емоції, які відчували раніше. А молоде покоління буде знати, хто писав історію їх улюбленої команди. Хотілося б організувати товариський матч ветеранів Кривбаса та Динамо, зібрати кошти на благодійність, та повторити фінал Кубка України 2000 року, коли ми, на жаль, програли", – заявив віце-президент Кривбаса Артем Гагарін.

А ще в планах Легенд – товариська зустріч з ветеранами італійської Парми. Як повторення легендарного для Кривого Рогу протистояння двох клубів у Кубку УЄФА-1999/2000.

"Звичайно, коли закінчиться війна, коли вона закінчиться нашою перемогою, хотілося б організувати на оновленому стадіоні Металург матч легенд клубів Кривбас – Парма. Непогано, якби він був матчем-відкриттям нашої арени", – поділився Гагарін.