Боси клубу вже зіткнулися із небажанням Хабі Алонсо залишати Байєр, а також з готовністю наставника лісабонського Спортінга Рубена Аморіма очолити Вест Хем, а не "червоних".

Наразі Ліверпуль тримає в полі зору Арне Слота з Фейенорда, та колишнього очільника Шахтаря Роберто Де Дзербі з Брайтона.

Однак, з'явився й новий варіант – знайомий нам Паулу Фонсека, 51-річний екс-тренер Шахтаря та Роми зараз очолює Лілль. У Ліверпулі захоплені тим, як Фонсека вміє працювати з молоддю та ставити тактику, а тому вже провели неформальні переговори з португальцем щодо переїзду на Енфілд.

Поки невідомо, чи є Фонсека фаворитом у боротьбі за крісло тренера Ліверпуля, оскільки англійський клуб після відходу Клоппа розраховує почати нову еру та дуже ретельно підходить до вибору заміни німцю, інформує Anfield Watch.

Фонсека, який влітку точно залишить Лілль, зараз є одним з найбажаніших кандидатів для багатьох топ-клубів Європи. Раніше повідомлялось, що у співпраці з португальцем зацікавлені також французький Ліон та італійський Мілан.