"Це величезний стрибок з чемпіонату України до АПЛ. Він приїхав з іншої країни, яка знаходиться на відстані кількох миль за рівнем. Йому треба зрозуміти, що він може і чого не може робити. Він потрапив у нестабільну команду, до того ж він молодий. Йому треба розвиватись. Те, що він міг робити у чемпіонаті України, тут не вийде. Ви повинні бути плавнішими в рухах.

Він один із гравців, на яких я дивлюся та думаю: "Я хотів би його тренувати". Є так багато речей, які він може зробити краще, ніж те, що він робить. Йому це сподобається, але йому потрібно сісти і по-справжньому відточити кілька основ, і це зробить його більш ефективним.

Я б не відправляв його в оренду. Немає нічого, чого він не міг би навчитися у Челсі, але це на його совісті. Йому доводиться брати уроки на ходу. Фанати також мають підтримати його. Поки Мудрик старанно працює і демонструє хорошу мову тіла, це не підлягає обговоренню, уболівальники повинні підтримувати його, тому що гравець на це заслуговує", – сказав Коул у коментарі The Athletic.