"Луганці захищалися всім складом у дуже низькому блоці, але це нас не здивувало, тому що ми цього очікували. І ми бачимо багато команд, які намагаються це робити.

Але я вважаю, що ми досить добре контролювали гру. Ти не можеш увесь час створювати моменти, граючи проти команди в такому низькому блоці, бо щойно ти створюєш момент, потрібно, щоб одразу був момент у відповідь, і тоді гра відкривається, їм потрібно більше рухатися, з’являється більше вільного простору. У цьому випадку можна сказати, що це була складна гра, але не в тому, що стосується стилю гри.

Тиждень тому я подивився гру Манчестер Сіті – Реал, і можна порівнювати з цим матчем, тільки ми забили на один гол більше, ніж Манчестер Сіті. Тому такі поєдинки завжди важкі для команди, яка грає з м’ячем, хоче грати, створювати, і нелегко грати з командою, яка чекає біля власних воріт з одинадцятьма гравцями.

Ми дійсно зробили те, що повинні були зробити сьогодні: просто перемогти і створити гарні моменти. Ми мали ці гарні моменти, знайшли їх у другому таймі – цього було більш ніж достатньо, щоб перемогти в цій грі. Я думаю, що ми заслуговували на це", – наводить слова Пушіча офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Манчестер Сіті не зміг пройти Реал у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів. Долю зустрічі вирішила серії пенальті, в якій українець Андрій Лунін виборов для іспанців путівку в 1/2 фіналу.