Українська Прем'єр-ліга. 25 тур

Минай – Рух – 1:1

Голи: Петько, 68 – Квасниця, 77

У другій частині сезону УПЛ львівський клуб поступився лише Шахтарю, розписав дві нічиї з Поліссям і Кривбасом та здобув 4 перемоги. Це дозволило Руху піднятися поближче до єврокубкової зони.

Минай після зимової паузи двічі набирав по три очки, що вже є неабияким досягненням для закарпатців, адже у першій частині команда взагалі не перемагала. Крім цього, підопічні Желько Любеновіча поділили очки з СК Дніпро-1, Олександрією та Оболонню.

Перший матч минув без забитих м'ячів. Сич і Пастух змарнували кілька небезпечних моментів. Кораблін міг покарати суперників за марнотратство, але не скористався найкращою нагодою Миная.

По перерві Вакула створив Руху більше проблем навісами у штрафний. Вже другий такий момент Петько конвертував у гол. Рух зрівняв менш ніж за 10 хвилин зусиллями Квасниці. Кінцівка матчу була за львів'янами. Таллес на 90+3 міг вирвати перемогу для гостей, але Кемкін зіграв на висоті й вирвав очко для Миная.

Рух збільшив відставання від СК Дніпро-1 до 4-х очок. Обидві команди претендують на місце в зоні єврокубків. Минай досі перебуває на останньому місці, набравши 16 балів.