Поєдинок на Емірейтс відбудеться у вівторок, 23 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Стежити за матчем команд Олександра Зінченка і Михайла Мудрика можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом лондонського дербі вважає Арсенал. Коефіцієнт на перемогу підопічних Мікеля Артети – 1,57. На звитягу Челсі – 5,80. Ціна нічиєї – 4,65.

Фахівці очікують на результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,51 бала. На аналогічний тотал менше – 2,63.

Арсенал підходить до цього протистояння на вершині АПЛ, маючи 74 очки в активі. Однак у спину дихає Ліверпуль, в якого така сама кількість залікових балів. Натомість Челсі перебуває ан 9-й позиції (47 пунктів).

"Каноніри" кілька днів тому впевнено обіграли Вулверхемптон у регулярному чемпіонаті (2:0). А от "сині" драматично поступилися Ман Сіті у півфіналі Кубка Англії (0:1). Чергову порцію нищівної критики отримав вінгер Челсі Михайло Мудрик. Зокрема, через невдало виконаний штрафний наприкінці зустрічі.

До слова, у 9-му турі АПЛ Мудрик відзначився видовищним голом у ворота команди Зінченка. Та гра завершилася бойовою нічиєю – 2:2.