УПЛ, 25-й тур

Чорноморець – Кривбас – 1:2.

Голи: Брагару, 44 – Луньов, 47, Бандейра, 72.

У першому матчі 25-го туру нестабільний Чорноморець приймав Кривбас, який забуксував в останніх матчах.

Кривбас, який закінчував осінню частину сезону на першому місці в таблиці, навесні дещо здав. Про чемпіонські амбіції криворіжців говорити вже не доводиться. А от за срібло, яке теоретично дає можливість потрапити аж до Ліги чемпіонів, підопічні Вернидуба зачепитися ще можуть.

У двох останніх матчах команда з Кривого Рогу двічі зіграла внічию, причому такий результат абсолютно слушний. У клубі це розуміють, але намагаються тримати марку. Що-що, а зона єврокубків від криворіжців нікуди не піде (недаремно ж керівництво вже шукає стадіон у Європі). Для цього потрібно просто брати очки у "своїх" матчах. І Чорноморець – саме такий суперник.

У одеситів ситуація зараз набагато легше: виліт їм не загрожує, єврокубки -- теж. Тож можна грати для себе і для вболівальників, догравати сезон і думати про майбутнє.

Перший тайм пройшов за принципом пружини: Кривбас високо пресингував, давив-давив, а одесити тримали напругу, та відповідали різкими контратаками, одна з яких завершилась голом. На 44-й хвилині Авагімян протягнув м'яча майже через півполя, відаав на Брагару, а той розібрався у штрафному з п'ятьма (!) захисниками суперника – 1:0. Класичний гол у роздягальню.

Як тільки арбітр дав свистоек на перерву, в Одесі почалася повітряна тривога, тож команди відпочивали 24 хвилини.

Краще, судячи з подій другого тайму, відпочили гравці Кривбаса. Вже на 55-й секунді другої половини гри рахунок зрівняв Луньов. А у середині тайму першим голом в УПЛ відзначився Бандейра, який головою замкнув простріл Задераки з флангу – 1:2.

Взявши три очки у Одесі, Кривбас наздогнав у таблиці Динамо. У обох команд – по 51 заліковому балу, але у команди Вернидуба на дві гри більше. Чорноморець з 29-ма пунктами так і залишився восьмим.