"Я дуже пишаюся Андрієм. Людина вписала своє ім’я великими літерами в історію іспанського гранда і Ліги чемпіонів. Я дивився весь матч Манчестер Сіті – Реал. Дуже радий, що все так сталося. Лунін – молодець. Можу сказати про нього найкращі слова. Він цього заслуговує.

Через Луніна мені навіть довелося певною мірою пожертвувати голкіпером Олексієм Шевченком, якого я відразу попередив, що йому доведеться трохи потерпіти. Хто б що не казав, а факт залишається фактом: у Реал він перейшов з Зорі. І слава богу, що цей трансфер відбувся.

Хоча Луніну тоді пророкували роль другого або третього воротаря, а також перспективу гри в оренді в іншому клубі, все ж таки в нього я вірив. Я знав характер цього футболіста, його потенціал.

На новий контракт у Реалі він зараз напрацював дуже гарно. Гадаю, що у Андрія зараз болітиме голова і від пропозицій, і від думок про те, залишатись у Мадриді чи ні. Наскільки я пам’ятаю, він все життя хотів грати у королівському клубі. Мрії збуваються – і це добре, що так сталось.

Я думаю, що він у Мадриді залишиться. Хоча Андрій сам для себе повинен вирішити, як йому бути. Потрібно зважити, де йому буде краще і на що можна розраховувати", – сказав Вернидуб Sport.ua.