Того злощасного дня травмована модель лежала в темряві, коли двоє чоловіків із прихованою зброєю увірвалися до її спальні. Її коханий з друзями теж були в будинку, вони грали в більярд. Бандити побили Деле і змусили його віддати три годинники, в тому числі Rolex.

"Це було як у кіно. Я боялася, що може статися що завгодно. Чесно кажучи, я не знала, що буде далі. Вони побили Деле і змусили його піднятися з ними нагору в гардеробну, яка відокремлена від спальні.

Я не бачила дверей з ліжка, але друг Деле піднявся першим. Вони прибігли до мене в паніці, і я одразу зрозуміла, що щось не так. Його друг зазвичай не заходив до спальні. Позаду нього, у напрямку до дверей, було щось схоже на силует. Я розгубилася і запитала: "Деле?", але хлопець не відповів.

Зрозуміла, що цей хлопець не такого зросту і не такої статури, як Деле. Він підійшов до мене і був дуже заляканий. Почав питати мене, де мої речі, намагаючись зняти з мене браслети та каблучки.

Це було жахливо. Я просто сподівалася, що все це закінчиться і ми будемо в безпеці. Я вивела собаку в туалет, а потім пішла нагору. Коли грабіжник увійшов, моїм першим інстинктом було захистити собаку. Я не відповідала на жодне з їхніх запитань, оскільки була в шоці і не знала, що їх було двоє. Не могла зняти прикраси, бо була в паніці і тримала собаку за спиною. Я не відповідала на його прохання і боялася, що вони зроблять Уно боляче.

Я не знала, говорити їм чи ні, і навіть не знала, де все лежить. Не могла ясно мислити. Вони перестрибнули через паркан перед будинком і втекли, забравши все, що змогли знайти. Я не маю жодного уявлення, як вони пройшли повз охорону і потрапили в будинок", – розповіла Рубі The Sun.

До слова Рубі та Деле розлучилися у 2021 році – менш ніж через рік після рейду – Мей сказала, що вони втратили іскру.