Матч відбудеться у неділю, 21 квітня. Стартовий свисток на Сантьяго Бернабеу пролунає о 22:00 за київським часом. В Україні стежити за перебігом подій на футбольному полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом цього Ель Класіко вважає Реал. Коефіцієнт на перемогу підопічних Карло Анчелотті – 1,95 бала. На успіх команди Хаві – 4,05. Ціна нічиєї – теж 4,05 бала.

Фахівці очікують, що цей матч буде результативним. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,57 бала. На аналогічний тотал менше – 2,47.

Реал до цього протистояння підходить у статусі лідера Ла Ліги, маючи 78 очок в активі. Барселона йде другою, маючи на 8 пунктів менше.

Цього тижня "вершкові" прорвалися у півфінал Ліги чемпіонів, вибивши Манчестер Сіті у серії післяматчевих пенальті. Андрій Лунін став героєм поєдинку – український воротар виконав 8 сейвів та відбив 2 пенальті. Іспанські ЗМІ стверджують, що одразу після свого перфомансу наш земляк отримав пропозицію нового контракту від президента Реала Флорентіно Переса. В 1/2 фіналу ЛЧ мадридці, до слова, зустрінуться з Баварією. Натомість для каталонців єврокубковий шлях у цьому сезоні завершився. Підопічні Хаві за сумою двох матчів поступилися ПСЖ (4:6).

В останніх 20 очних зустрічах між Реалом та Барселоною 9 разів перемогу здобували "бланкос", стільки ж разів успіху досягали "блаугранас", ще 2 матчі завершилися внічию.

У внутрішньому чемпіонаті мадридці у попередньому турі здобули мінімальну перемогу над Мальоркою (1:0), а каталонці з таким самим рахунком обіграли Кадіс.