Перша ліга, Чемпіонська група, 2-й етап, 5-й тур

Карпати – Інгулець – 1:2

Гол: Аріельсон, 90 – Козак, 56, Богунов, 86 (пен.)

Львів'яни не зуміли обіграти Інгулець у центральному матчі туру та перервали свою шалену переможну серію. Востаннє Карпати поступались ще 5 листопада проти Епіцентра. Ще більшої гіркоти додає поразка в рідних стінах, адже на трибунах України зібралась чимала кількість фанатів.

Важливість зустрічі впливала на обидва клуби, що призвело до мізерної кількості гольових нагод. Гості зуміли витиснути максимум і шокували суперника двома голами у другому таймі. Головним героєм став Олександр Козак – спочатку він наважився на постріл з кута поля, який закінчився курйозним взяттям воріт, а незабаром заробив на собі пенальті. 11-метровий удар впевнено реалізував Ярослав Богунов.

У відповідь "зелено-білі" відквитали один м'яч. Бразильський легіонер Аріельсон майстерно розібрався у штрафному майданчику суперника, елегантно перекинув голкіпера і відновив інтригу в зустрічі. На піднесеному настрої підопічні Маркевича понеслись вперед і ледь не забили вдруге – автор голу з лічених метрів пробив вище.

У підсумку Карпати продовжують лідирувати в Чемпіонській групі Першої ліги, маючи в активі 57 очок. Інгулець дихає в спину з 52 заліковими балами.