Талановитий нападник зустрічається з 21-річною блогеркою Габріель Мірандою. Зіркова парочка разом вже шість місяців. Футболіст настільки запав на чарівну білявку, що готовий взяти її під вінець ще до від'їзду в Іспанію. Втім поки закохані вирішили узаконити свої стосунки дивним контрактом.

Нещодавно у подкасті PodDelas вони повідомили про підписання спеціальної угоди, яка передбачає низку обмежень та штрафів. Наприклад, парі забороняється підтримувати романтичні чи інтимні відносини з іншими людьми, а також категорично не дозволяється спілкуватися з колишніми. Також закохані не можуть використовувати деякі слова, а натомість мають частіше зізнаватися один одному в любові.

У разі порушення Ендрік та Габріель мають "заплатити штраф". "Той, хто не дотримується правил, у кінці місяця повинен зробити те, що хоче інший. Наприклад, я колись попросив гарнітуру Apple — Габріель мені її подарувала. А ще якось я отримав він неї PlayStation 5", – розкрив подробиці юний футболіст.

До слова, Габріель Міранда – популярна модель та блогерка. За її сторінкою в Instagram слідкують 700 тисяч шанувальників.