"Це була передсезонка 2016 року. Я виступав за збірну Німеччини, ми дійшли до півфіналу Євро, тому я повернувся до Манчестер Юнайтед дещо пізніше. Коли прибув, то тренувався зі Златаном Ібрагімовічем. Вирішив, що це чудово – він має своє бачення, з ним чудово грати.

Наступного дня, в мій день народження, коли я зайшов на Керрінгтон (тренувальна база Манчестер Юнайтед – прим. ред.), там був футбольний директор Джон Мерто. Він сказав, що мені заборонено заходити в роздягальню, так вирішив тренер. Ані попередження, нічого. Я не знаю, чому так сталося, мені ніхто не пояснив.

Тож я пішов до роздягальні молодіжки і тренувався з командою U-16. Попросив у Мерто, щоб він приніс мені мої бутси і амуніцію для тренування.

В молодіжку перевели лише мене. Після цього я тренувався з фітнес-тренером щонайменше три місяці. Жозе не дозволяв мені тренуватися з першою командою, мабуть, вони хотіли мене позбутися.

Тоді я все ще був надзвичайно щасливий в МЮ, мені подобалося носити футболку, мені подобалося це. Я думав, що це тимчасово, що я тренуватимуся і підтримуватиму себе у формі, і тоді, можливо, одного разу повернуся на Олд Траффорд", – цитує Швайнштайгера ESPN.