Шахтар, який впевнено йде до чергового чемпіонства, вважався безперечним фаворитом поєдинку, але перемога далася "гірникам" вкрай важко. Навіть, граючи півгодини у більшості (на 57-й хвилині за другу жовту картку був вилучений захисник луганців Джордан) підопічні Пушича примудрилися пропустити гол, а могли – і не один.

Втім, перевага Шахтаря була надто відчутною, то ж нічийний рахунок, який тримався майже до кінця гри, навряд був би справедливим.

Шахтар відкрив рахунок на 30-й хвилині, коли навіс Азарова ударом головою замкнув Сікан. За мінімальної переваги "гірників" команди пішли на перерву.

У другому таймі Зоря залишилась удесятьох, але виявила характер і зрівняла рахунок (на 73-й хвилині відзначився Кирюханцев). Більш того, могла вийти вперед!

Але у Пушича кращий вибір гравців, краща глибина складу. Достатньо було тренеру випустити свіжих Траоре, Марлона Гомеса і Невертона, як Зоря, що героїчно трималася, все ж таки не витримала.

Скориставшись ідеальними передачами Траоре, Бондаренко на 86-й хвилині та Невертон – на 91-й остаточно поховали надії прихильників Зорі. І Динамо.