Нагадаємо, що Соломон залишив Шахтар, скориставшись правилом ФІФА для легіонерів УПЛ, яке давало право призупиняти дію контрактів після початку повномасштабної війни. Зрештою, ізраїльтянин опинився в Англії, де грав спочатку за Фулхем, а з літа минулого року – за Тоттенхем, з яким уклав контракт, незважаючи на заперечення Шахтаря.

"Ми не вимагаємо грошей у Тоттенхема. Ми просимо хороший відсоток від майбутнього продажу. Вони пропонують нам лише 10 відсотків – це неповага. Складається враження, що вони не шанують футбольні цінності та те, що відбувається в Україні. Якщо ми не знайдемо рішення, нам доведеться звертатися до суду. Я хочу звернутися до президента "шпор" Денієла Леві та закликати його підтримувати цінності футбольної родини", – цитує Палкіна The Evening Standard.

В АПЛ Тоттенхем йде на п’ятій позиції. Від зони Ліги чемпіонів команду відділяють три бали. Соломон зараз відновлюється після травми і у найближчих матчах допомогти Тоттенгему не зможе. Всього у сезоні Соломон провів за "шпор" 6 матчів, у яких відзначився двома результативними передачами.