"Він грав у свою гру. Я відчував, що він старався і докладав зусиль. Я відчував, що він був відданий своїй справі. Після цього нам ще далеко до великого Кіліана Мбаппе, нам ще далеко до його великих виступів.

Але це не найстрашніше в таких іграх, тому що його партнери по команді впоралися із завданням. Деякі з них впоралися із завданням з лишком, щоб компенсувати нинішній середній рівень Мбаппе. Я більше не бачу в ньому різниці в дриблінгу. З м'ячем у ногах він не приносить жодної користі вже кілька тижнів.

У нього було трохи мужності. Я бачив його у двох або трьох дуелях, коли він стояв спиною до воріт, а потім вмикається в гру і проявляє агресію. Я бачив, як він багато бігав. Я бачив, як він бере участь у грі, і це те, про що я говорив. Після цього навіть Мбаппе має право бути поганим. Бідний хлопець, він у якийсь момент зробив два удари головою, але виглядав як п'ятирічна дитина, яка робить удари головою. Його удар нікудишній. Це неможливо", – поділився емоціями Дюгаррі в коментарі RMC Sport.

Нагадаємо, у матчі-відповіді 1/4 ЛЧ ПСЖ обіграв Барселону з рахунком 4:1, а Кіліан Мбаппе зробив дубль.