Поєдинок на Етіхад Стедіум відбудеться у середу, 17 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Протистояння розсудить бригада арбітрів на чолі з італійцем Даніеле Орсато.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом другого матчу півфіналу ЛЧ вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу підопічних Пепа Гвардіоли в основний час становить 1,72. На звитягу команди Карло Анчелотті – 5,10. Ціна нічиєї – 4,40.

На прохід "містян" у півфінал Ліги чемпіонів дають 1,39, на успіх "вершкових" – 3,25.

Фахівці очікують, що і цього разу дуель буде результативною. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,59 бала. На аналогічний тотал менше – 2,42.

Букмекери вважають, що найбільше шансів відзначитися на Етіхаді має бомбардир Ман Сіті Ерлінг Холанд (1,85). Також високою є ймовірність відзначитися в його одноклубника Хуліана Альвареса (2,70).

В Україні стежити за подіями на футбольному полі в прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

У поєдинку на Сантьяго Бернабеу команди влаштували справжній перфоманс – 3:3. За Реал відзначилися Рубен Діаш, Родріго і Федеріко Вальверде. Манчестер Сіті відповів голами Бернарду Сілви, Філа Фодена і Йошко Гвардіола. Попри те, що Андрій Лунін пропустив три м'ячі від "містян", український голкіпер отримав доволі високу оцінку від Карло Анчелотті, адже Фоден і Гвардіол створили шедеври.