Серія А. 32-й тур

Інтер – Кальярі – 2:2

Голи: Тюрам, 12, Чалханоглу, 74 (п) – Шомуродов, 65, Віола, 83

"Нерадзурі" відкрили рахунок вже на 12-й хвилині. Алексіс Санчес у штрафному Кальярі відклеївся від кількох захисників та прострелив вздовж воріт на Маркуса Тюрама, а той замкнув.

У першому Інтер продемонстрував 64% володіння м'ячем та загалом завдав двох ударів у площину воріт. На перерву так і пішли за мінімальної переваги господарів.

Всередині другого тайму гості відновили інтригу в цьому протистоянні. Лувумбу довгою передачею знайшов у карній зоні Кальярі Шомуродова, узбек влучно пробив низом – 1:1. Інтер відповів небезпечним ударом Алексіса Санчеса, але снаряд просвистів повз стійку.

Та невдовзі підопічним Сімоне Індзагі таки вдалося знову вийти вперед. Захисник Кальярі Єррі Міна зіграв рукою у власному штрафному – арбітр Фурно вказав на 11-метрову позначку. Пенальті реалізував Чалханоглу.

Однак команда Клаудіо Раньєрі продовжила дивувати грізних господарів. Праті скинув головою у штрафний на Лападулу, той переадресував на Віолу – форвард відновив статус-кво. На відеоповторі здалося, що Лападула підіграв собі рукою. Однак арбітр не звернувся до VAR і зарахував гол.

2:2 – попри втрату очок, Інтер продовжує домінувати в Серії А, маючи в активі 83 очки. "Нерадзурі" випереджають Мілан, який іде другим, на 14 залікових балів. Кальярі перебуває на 14-й сходинці (31 пункт).