За інформацією Football Insider, керівництво Евертона наразі веде суперечку з Прем'єр-лігою щодо статусу певних витрат, пов'язаних з будівництвом їхнього нового стадіону Брамлі-Мур Док.

Команда Шона Дайча перевищила допустимий поріг збитків за трирічний період до сезону-2022/23 на 16,6 мільйона фунтів стерлінгів, за що в понеділок (8 квітня) була позбавлена двох очок. Однак клуб наполягає на тому, що 6,5 млн фунтів стерлінгів з цієї суми не повинні бути віднесені на рахунок ФФП, оскільки вони повинні бути підтверджені аудитом на рахунках стадіону, а не зареєстровані як збитки.

Очікується слухання з цього питання і журналісти видання вважають, що це може призвести до подальших санкцій проти клубу, який і так перебуває у скрутному становищі.

Нагадаємо, що з Евертона протягом сезону двічі знімали очки за порушення ФФП, і загалом клуб втратив 8 пунктів. "Іриски" перебувають поряд із зоною вильоту, – на 16-й позиції. Варто зазначити, що з початку існування АПЛ, Евертон ще жодного разу не вилітав з цього дивізіону.