Бельгієць вперше з середини березня повернувся до індивідуальних тренувань із мадридською командою. Нагадаємо, конкурент Андрія Луніна відновлються від травми хрестоподібних зв'язок та розриву меніска. Теоретично, він зможе вийти на поле у травні, а значить і потрапити на Євро-2024.

Однак ця приємна для вболівальників "червоних дияволів" новина затьмарена неприємною. Останні інтерв'ю демонструють, що конфлікт між Тібо Куртуа і головним тренером Доменіко Тедеско все ще дуже глибокий. Про примирення поки що мова не йде, а тож і шанси воротаря зіграти на Євро-2024 дуже малі, повідомляє видання Voetbal Primeur.

Нагадаємо, конфлікт між Куртуа і Тедеско виник в червні 2023 року під час міжнародної паузи та матчів бельгійців проти Австрії (1:1) та Естонії (3:0). Після поєдинку з Австрією голкіпер самовільно залишив табір збірної Бельгії. За його словами причиною була не капітанська пов'язка, яку тренер вирішив передати Ромелу Лукаку, а погрози наставника опублікувати приватні розмови між учасниками сварки.

Збірна України виступатиме у груповому раунді Євро-2024 у групі Е, разом із Бельгією, Румунією та Словаччиною.