Поєдинок у Мадриді відбудеться в суботу, 13 березня. Стартовий свисток пролунає о 15:00 за київським часом. Стежити за перебігом гри у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважають Атлетіко. Коефіцієнт на перемогу "матрацників" становить 2,06 балів. На звитягу Жирони – 3,65. Ціна нічиєї – 3,75.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,66 бала. На аналогічний тотал менше – 2,26.

За оцінкою букмекерів, найбільші шанси відзначитися у цьому поєдинку мають нападники Атлетіко Альваро Мората (2,30) та Антуан Грізманн (2,50). У складі Жирони найбільш ймовірним автором голу може стати український форвард Артем Довбик (2,70).

Наразі команди є прямими конкурентами в турнірній таблиці Ла Ліги. Жирона посідає третю сходинку, набравши 65 очок. Підопічні Сімеоне дихають в спину – в їх активі 58 залікових балів.

Полегшить долю мадридцям відсутність Віктора Циганкова, який пропустить матч через пошкодження. Натомість Жирона має перевагу у фізичній готовності, адже Атлетіко гратиме другий поєдинок за 4 дні – ще в середу, 10 квітня, іспанський клуб переміг в Лізі чемпіонів Борусію (2:1). Остання зустріч команд закінчилась шаленою гольовою перестрілкою, в якій каталонці святкували перемогу з рахунком 4:3.