Матч ПСЖ – Барселона відбудеться 10-го квітня. Стартовий свисток на Парк де Пренс пролунає о 22:00 за київським часом. Переглянути гру в прямому ефірі можна буде на ОТТ-платформі MEGOGO.

Команда Луїса Енріке не знає поразок з листопада минулого року. Цікаво, що востаннє ПСЖ програвав саме в Лізі чемпіонів Мілану з рахунком 1:2. Відтоді Мбаппе і компанія йдуть непереможними 27 матчів поспіль в усіх турнірах. Вони виграли Суперкубок Франції, дісталися до фіналу Кубка і пройшли Сосьєдад у 1/8 фіналу ЛЧ.

У Лізі 1 парижани лідирують з комфортною перевагою у 10 очок над найближчим переслідувачем Брестом. Трапляються й осічки, як от з аутсайдером Клермоном (1:1) у репетиції до ЛЧ. Втім ані поодинокі невдачі, ані чутки про трансфер в Реал не заважають Кіліану Мбаппе традиційно лідирувати в бомбардирських перегонах чемпіонату Франції. Усман Дембеле наразі є найкращим асистентом Ліги 1 – 8 результативних передач.

Барселона теж може похизуватися солідною безпрограшною серією. Команда Хаві не програвала відтоді, як їхній тренер оголосив, що влітку піде у відставку. Відтоді "блаугранас" не програвали 11 матчів поспіль, пройшовши Наполі у 1/8 фіналу ЛЧ та розбивши Атлетіко в Ла Лізі (3:0). У чвертьфіналі Ліги чемпіонів Барселона зіграє вперше за 4 роки. Команді точно не допоможуть Бальде і Гаві. Під питанням залишаються Педрі та Френкі де Йонг, але вони вже, начебто, готові вийти на поле.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу ПСЖ. Коефіцієнт на перемогу парижан в основний час становить 2,00. Звитягу Барселони на чужому полі експерти оцінили коефіцієнтом 3,85. Нічия помножить ставку на 3,85.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,70. На аналогічний тотал менше – 2,22. На те, що Кіліан Мбаппе відзначиться забитим м'ячем дають коефіцієнт 2,10. На гол Роберта Лєвандовскі – 3,00, а на таку ж результативну дію Коло Муані – 3,10.