УПЛ, 23-й тур

СК Дніпро-1 – Зоря – 2:2

Голи: Сваток, 48, Гуцуляк, 52 – Кирюханцев, 55, Горбач, 62

СК Дніпро-1 та Зоря закрили програму 23-го туру УПЛ. Після старту весняної частини чемпіонату луганці двічі поступилися Динамо. Натомість підопічні Максимова зазнали поразки у матчі з Рухом, а також втрачали очки з Минаєм і ЛНЗ.

Вже на перших хвилинах поєдинку медики працювали на полі. Спочатку Сарапій травмував гомілкостоп під час відбирання м'яча у Волошина, а за декілька миттєвостей через пошкодження не зміг продовжити гру Піхальонок. Лідера дніпрян замінили на Очеретька.

Перший тайм виявився досить нудним – команди створили декілька моментів, але не змогли довести до пуття бодай щось. Втім, по перерві СК Дніпро-1 та Зоря реабілітувалися сповна. Вже на 48-й хвилині Сваток відкрив рахунок після стандарту. За декілька миттєвостей – знову стандарт і гол у виконанні Мірошниченка та Гуцуляка.

Зорі більш ніж швидко вдалося відігратися: на 55-й хвилині відзначився Кирюханцев, а на 62-й блискучою комбінацією вразили Антюх та Горбач. Згодом розкішний шанс втратив Лєднєв – удар в підкаті заблокував Боль. Матч двічі переривала повітряна тривога, а після відновлення поєдинку рахунок так і не змінився.

У підсумку СК Дніпро-1 опинився на 4-й сходинці чемпіонату України, маючи в активі 43 бали, а от Зоря перебуває на 12-му місці (23 очки). Впевнено очолює УПЛ Шахтар (49).