З Довбиком це буде зробити складніше, оскільки він більше на виду і на нього вже зараз є чимало зіркових клубів-претендентів. Але потенційні покупці уважно слідкують і за Віктором Циганковим, тому іспанський клуб прагне якось закріпити півзахисника за собою.

Як повідомив журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі Циганик LIVE. Жирона запропонувала Циганкову перепідписати контракт. Умови пропонуються значно привабливішими. Але поки до остаточної домовленості сторони не дійшли. Футболіст хотів би відкласти рішення до літа. Швидше за все, воно буде залежати від того, яке місце займе Жирона у чемпіонаті Іспанії і чи гратиме вона у Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, Віктор Циганков перейшов у Жирону з Динамо у січні 2023 року. У поточному сезоні 26-річний півзахисник зіграв 28 матчів у чемпіонаті та Кубку Іспанії, забив 6 голів, віддав 4 результативні передачі.

Після 30-ти турів чемпіонату Іспанії Жирона йде у таблиці третьою, відстаючи на два бали від Барселони, яка посідає друге місце, та на 10 – від лідера – Реала.