4 квітня Інтер Маямі зустрівся з Монтерреєм у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів КОНКАКАФ (1:2). Лео Мессі пропускав матч через травму, але всю гру провів біля технічної зони своєї команди.

Зірковий футболіст разом з представниками Інтера часто висловлювали невдоволення роботою арбітра. Це призвело до конфлікту Мессі з тренерським штабом мексиканської команди. Після закінчення поєдинку у мережі завірусився запис зі словами асистента головного тренера Монтеррея Ніко Санчеса, який в роздягальні грубо прокоментував поведінку Мессі та наставника Інтер Маямі Херардо Мартіно.

"Карлик був одержимий, у нього було обличчя диявола. Він притиснув кулак до мого обличчя і сказав: "Ким ти себе уявив?" Але оскільки я дивився не на нього, а вбік, і при цьому не відповідав – це тільки погіршувало ситуацію.

А Тата Мартіно, цей бідний дурник, стояв переді мною і казав мені: "Ти плакати зібрався, дурнику? Будеш плакати?" Мабуть, вони видалили всі ці відео, тому що на них вони виглядають не в кращому світлі. Те, що вони зробили, було дійсно серйозно", – наводить слова Санчеса Fox Sports MX.

Пізніше аргентинський тренер Монтеррея записав відеозвернення з вибаченнями. "Оскільки я не знаю тренера Інтера Херардо Мартіно, я назвав його нешанобливо, і я прошу вибачення. Я такий же аргентинець, як і всі вони, і завжди буду захищати свій клуб. Я тут, щоб показати своє обличчя і взяти на себе відповідальність", – йдеться в заяві Санчеса. Матч-відповідь між командами відбудеться 11 квітня.