Єврокубкова битва відбудеться у вівторок, 9 квітня. Стартовий свисток на Сантьяго Бернабеу пролунає о 22:00. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з французом Франсуа Летексьє. Стежити за перебігом подій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Ман Сіті та Реал зійдуться у плей-офф Ліги чемпіонів у третьому сезоні поспіль. У кампанії 2021/22 далі пройшли "бланкос", а торік – "містяни". Щоправда, тоді це були півфінали. Нагадаємо, у минулому сезоні саме підопічні Пепа Гвардіоли стали переможцями Ліги чемпіонів.

У поточній кампанії в попередньому раунді Реал пройшов РБ Лейпциг із загальним рахунком 2:1. А Манчестер Сіті знищив Копенгаген – 6:2.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом поєдинку у Мадриді вважає Ман Сіті. Коефіцієнт на перемогу команди Гвардіоли – 2,53. На успіх підопічних Анчелотті – 2,97. Ціна нічиєї – 3,70.

Фахівці очікують на результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,82. На аналогічний тотал менше – 2,20.

Букмекери вважають найімовірнішим автором голу форварда "містян" Ерлінга Холанда (2,30). До слова, норвежець наразі очолює бомбардирські перегони АПЛ, маючи в активі 19 голів та 5 асистів у цьому сезоні. Також фахівці високо оцінюють шанси нападника Реала Родріго (2,80) у чвертьфіналі ЛЧ.