Спочатку Фенербахче мав намір взагалі бойкотувати матч за Суперкубок, оскільки клубу не дозволили перенести його на іншу дату. Але потім керівництво "канарок" змінило рішення. Замість бойкоту, вони вирішили випустити на поле команду 19-річних гравців, тобто – 2005 та 2006 років народження. Жоден із футболістів "основи" навіть не був включений у заявку на гру.

Матч розпочався, як і планувалось, о 21.30 за місцевим часом (що збігається з київським), але продовжувався лише хвилину – рівно до того часу, як нападник Галатасарая Мауро Ікарді забив гол. Після – наставник Фенера забрав переляканих дітей-футболістів з поля.

Коли суперники "самоліквідувалися" гравці Галатасарая як належно відсвяткували перемогу. Після чого почали матч проти свого дублю, щоб вболівальники, які придбали квитки, подивились хоча б якусь гру.

Нагадаємо, що цьому фарсу передувало декілька скандалів. Спочатку гра повинна була відбутися 30 грудня 2023 року у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Але була відмінена у останній момент, через те, що турецькі команди хотіли вийти на стадіон у футболках з фото Кемаля Ататюрка. До речі, на розминку перед сьогоднішньою грою футболісти Галатасарая вийшли саме у таких футболках.

Потім вже у Туреччині виник інцидент на грі Трабзонспор – Фенербахче, після чого стамбульський клуб взагалі заявляв про вихід з місцевої Суперліги та виступи у чемпіонаті іншої країни.