"Усі знають, як складно грати у Ковалівці. Ця команда згідно зі статистикою на першому місці в УПЛ за ударами після стандартних положень. Тож, вважаю, що для нас ця нічия – це більше позитив, ніж негатив. Комплімент моїм хлопцям, бо вони не знітилися, а продовжували грати в футбол, хотіли зрівняти рахунок, а потім хотіли виграти. Якщо ми будемо так ставитися до справи, як сьогодні, то незабаром здобудемо перемогу.

Я не раз казав, що не коментую роботу наших хлопців у чорних футболках (тобто суддів). Я сподіваюсь, що вони всі чесні. Є матчі, де їхня робота не завжди подобається. Сьогодні нормально було.

У нас таке становище, що кожен заліковий пункт, який ми заробляємо – це вже позитив. У нас багато травмованих, через це ми навіть між матчами, коли тренуємося, намагаємося бути обережними. Неприємно, коли вилітають гравці, на яких розраховуєш", – наводить слова тренера офіційний сайт Металіста 1925.

Колишній тренер Ворскли очолив Металіст 1925 у грудні минулого року. Після зимової перерви колектив набрав лише 2 бали у шести зустрічах та пропустив 14 м’ячів.