Красуня розповіла The Sun, як надихає її тато: "Я так пишаюся своїм батьком і всім тим, з чим йому доводилося миритися протягом кар'єри. Такі речі, як расистські образи, це просто огидно.

Я все ще вважаю божевільним, що він був першим чорношкірим чоловіком, який грав за Хібс, і це було не так давно. Це дико".

А також Міллі поділилася планами на майбутнє. Білявка бере участь в конкурсі краси, а також мріє стати адвокатом.

"Я безумовно відчуваю, що існує стигма щодо участі в конкурсі краси. Але для мене це набагато більше, це все про розширення прав і можливостей дівчат цього покоління. Вся річ у впевненості. Там так багато різних вікових груп, різних типів статури, різних етнічних груп.

У фіналі ви маєте інтерв'ю з суддями і виголошуєте їм промову. Вони просто хочуть познайомитися з тобою. Вони хочуть знати, чому ти хочеш бути учасницею і що зробила, поки була учасницею. Ви отримуєте найбільше оцінок під час співбесіди, тому важливо не лише те, хто виглядає найкраще.

Також я планую стати адвокатом. 100%. Я слідкую за блогерами, переглядаю YouTube, і думаю, що мені сподобався б їхній спосіб життя, але я не змогла б з цим впоратися, відгуки можуть бути настільки токсичними.

Я дійсно вірю в справедливість, особливо коли чую жахливі речі, які відбуваються у нашому світі. Дещо з того, що відбувається, настільки нелюдське.

Я бачу, як деякі люди можуть поводитися з людьми, і саме тому я хочу займатися правами людини для мого закону. Я хочу боротися за людей, які зазнали жорстокого поводження. Я вірю в людяність і в те, що до людей завжди треба ставитися з добротою", - розповіла дівчина.