21-річний півзахисник перебрався до Челсі минулого літа з Манчестер Сіті за 47,5 мільйонів фунтів стерлінгів і вже виправдав витрачені за себе гроші. У провальному сезоні для "пенсіонерів" Коул Палмер став чи не єдиним стабільним гравцем, на якого може покластися Маурісіо Почеттіно.

Після хет-трика у ворота Манчестер Юнайтед в активі героя лондонців вже 16 голів і 8 асистів у всіх турнірах. Палмер – найкращий бомбардир Челсі у поточному сезоні.

На початку своєї кар'єри Палмер вже встиг зібрати цікавий автопарк. Наразі він їздить на Lamborghini Urus вартістю щонайменше 190 тисяч фунтів стерлінгів. Залежно від комплектації, ціна може зрости до 240 тисяч фунтів.

Завдяки 4-літровому турбованому двигуну V8 від Lamborghini він розганяється до 100 км/год приблизно за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість становить приблизно 290 миль/год.

Після підписання першого контракту з Манчестер Сіті теперішня зірка Челсі вирішив потішити себе люксовим Mercedes-Benz A-Class за 30 тисяч фунтів.

Він поставляється як хетчбек або седан, тому в основному розглядається як сімейний автомобіль. Залежно від моделі, авто розганяється до 100 км/год за 4,8 або 9,3 секунди.

У колекції Палмера знайшлося місце й "електричці" BMW i4 M50 за 71 тисячу фунтів. Її потужний двигун здатний розвивати швидкість до 100 км/год лише за 3,9 секунди.

Першою автівкою бомбардира був скромний Volkswagen Polo за 20 тисяч фунтів. Цей сімейний бюджетний хетчбек точно не назвеш суперкаром – до 100 км/год за 6,5 або 15,6 секунди, залежно від специфікацій.