Клуб Бекхема поступився Монтеррею (1:2) у першому матчі чвертьфіналу Кубка чемпіонів КОНКАКАФ. Ліонель Мессі пропускав гру через травму, але підтримував команду на стадіоні. Після провального матчу у зірок та тренерів Інтер Маямі, нібито, виник конфікт із суддівською бригадою.

"Мессі хотів мене вдарити. Я не думаю, що він хотів битися, він був за сантиметр від мене, приставив кулак до мого обличчя, дивився на мою реакцію, але не бив мене. Коли матч закінчився, я повертався до роздягальні, і пішов попросити Мессі сфотографуватися. У цей момент охоронець зупинив мене, але Мессі був дуже розлючений, він нестримно скаржився арбітрам, він говорив їм все, що думав...

Наставник Інтер Маямі Тата Мартіно також скаржився, як навіжений, обидва були не при своєму розумі. Я розвернувся і сказав комісару КОНКАКАФ: "Якщо ми це зробимо, вони нас всіх втопчуть у лайно". У цей момент диявол вселився в Мессі, і він пішов проти мене, сказавши: "За кого ти себе маєш?".

Тоді він підніс кулак до мого обличчя, Тата Мартіно теж мені щось наговорив, бідолашний... Відео з камер спостереження, напевно, вже видалили, тому що вони виглядають дуже погано", – наводить слова одного з арбітрів Ніко Санчеса Analistas.