Наприкінці поточного сезону керівництво партенопейців продовжить контракт з грузинським нападником. Про це повідомляє Corriere dello Sport.

Хвіча Кварацхелія завдяки новій угоді отримає підвищення зарплати. Водночас джерело не повідомляє, до якого року буде розрахований цей контракт. Боси Наполі високо оцінюють роль грузина в команді та не збираються продавати його.

Раніше видання AS повідомляло, що "блаугранас" контактували з оточенням Хвічі щодо його трансферу. Ауреліо Де Лаурентіс продасть нападника не менш ніж за 130 мільйонів євро. Очікується, що влітку з клубу піде бомбардир Віктор Осімхен, тому клуб хоче зберегти принаймні Квару.

Нагадаємо, чинна угода Хвічі з Наполі розрахована до 2027 року. Грузин перебрався до неаполітанців у липні 2022-го і в перший же сезон допоміг команді здобути перше за 33 роки чемпіонство Італії.

У поточному сезоні провів 28 матчів за клуб в усіх турнірах, відзначився 10 голами та 6 асистами. Раніше Наполі вилетів в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від Барселони (2:4 за підсумком двох матчів).