АПЛ. 31-й тур.

Ліверпуль – Шеффілд Юнайтед – 3:1

Голи: Нуньєс, 17, Мак Аллістер, 77, Гакпо, 88 – Бредлі (аг.), 58

Ліверпуль продовжує гонку за чемпіонство в АПЛ. Матч проти однієї з найгірших команд сезону Шеффілда мав стати легкою прогулянкою, однак андердог змусив мерсисайдців понервувати.

Першими вийшли вперед підопічні Клоппа. Ідеальний подарунок Нуньєсу зробив голкіпер гостей Грбіч. Він незграбно намагався вибити м'яч вперед, але влучив точно в ногу уругвайського форварда. На щастя для вболівальників Ліверпуля, м'яч закотився точно у сітку.

Втім бумеранг повернувся до "червоних" – їх також чекав курйозний пропущений м'яч. 20-річний Бредлі невдало підставився під удар суперника і відзначився ганебним автоголом, подарувавши надію головним конкурентам Ліверпуля за чемпіонство – Арсеналу та Ман Сіті.

Вболівальники господарів нервово спостерігали за поєдинком на трибунах в очікуванні дива. І воно трапилось – Мак Аллістер оформив справжній шедевр. Аргентинський півзахисник виграв підбирання і потужним пострілом ледь не розірвав сітку воріт суперника. Остаточно вбив інтригу Гакпо, який замкнув подачу партнера і збільшив перевагу своєї команди.

Чергова перемога Ліверпуля дозволила йому повернутися на першу сходинку турнірної таблиці. Мерсисайдці мають в активі 70 очок і на два бали випереджають Арсенал Олександра Зінченка.