Матч Челсі – Манчестер Юнайтед відбудеться сьогодні, 4-го квітня, на Стемфорд Бридж – домашній арені "пенсіонерів". Стартовий свисток пролунає о 22:15 за київським часом.

"Сині" останнім часом тішать результатами лише у Кубку Англії. Там команда Михайла Мудрика у дуже результативних матчах пройшла Лідс (3:2) і Лестер (4:2), гарантувавши собі участь у півфіналі. У чемпіонаті справи Почеттіно йдуть куди гірше. Нічию з Брентфордом (2:2) перекрила перемога над Ньюкаслом (3:2), але за нею знову був провал з аутсайдером Бернлі (2:2).

Михайло Мудрик востаннє у футболці Челсі забивав саме "сорокам", після чого повернувся у стартовий склад і вийшов з перших хвилин проти Лестера і Бернлі. Якщо у матчі з "лисами" українець не надто феєрив, то в грі проти аутсайдера заробив пенальті й забезпечив тайм у більшості.

Манчестер Юнайтед також не може похизуватися стабільністю. Поразка у дербі з Ман Сіті не стала сюрпризом (1:3). А от після неї підопічні Тен Хага переграли Евертон в АПЛ (2:0) і Ліверпуль в Кубку Англії (4:3), і знову ж таки спіткнулися об Брентфорд (1:1).

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Челсі. Коефіцієнт на перемогу "аристократів" в основний час становить 1,89. Звитягу "червоних дияволів" експерти оцінили коефіцієнтом 3,80. Нічия помножить ставку на 4,35.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,39. На аналогічний тотал менше – 3,00. На те, що Мудрик відзначиться забитим м'ячем дають коефіцієнт 3,50. На гол Расмуса Хьойлунда – 2,60, а на таку ж результативну дію Ніколаса Джексона – 2,40.