Нагадаємо, Руслан Маліновський вийшов на заміну замість англійця Джеда Спенса одразу після перерви. Однак вже на 64-й хвилині матчу український півзахисник виконав передачу на партнера, після чого схопився за задню поверхню лівого стегна та впав на газон. Після того, як медпрацівники надали Маліновському допомогу, футболіст самостійно покинув поле, але продовжити гру більше не зміг.

Для півзахисника Дженоа матч проти Фрозіноне став першим після міжнародної паузи. У березні Маліновський вийшов на заміну в грі проти Боснії і Герцеговини, а також зі старту відіграв матч за збірну України проти Ісландії. Однак за клуб шість ігор поспіль українець починав на лаві запасних.

За інформацією La Gazzetta dello Sport, м'язове ушкодження 30-річного півзахисника збірної України виявилося досить серйозним. Згідно з прогнозами лікарів, він пропустить приблизно місяць.

Нагадаємо, Маліновський грає за Дженоа з початку поточного сезону. Він провів у складі генуезців у всіх турнірах 28 матчі, забив три голи і віддав 2 передачі.